péntek, november 13, 2009

annyi minden...

Lassan egy hónapja nem írtam... Annyi minden történt. Sokminden változott, sok dolog gyűlt, amit jó lenne kiírni. Azt sem tudom hol kezdjem.

Először is, mondjuk úgy, változnak a táplálkozási szokásaim... Szóval, akit érdekel utánaolvashat, félreértés ne essék, nem fanatikus állatvédő csoportokhoz csatlakoztam, vagy ilyesmi. A lényeg, november 9e óta nem eszem húst, illetve állati eredetű termékeket. Ez van. Mindenkinek magának kel eldöntenie, mit érez jónak, én is úgy teszek.

A német írásbeli éretségin elért 94%omnak nagyon örülök, talán túl is telsetítettem a saját elvárásaimon... A szóbeli miatt pöppet izguluk, de menni fog, remélem...

A legfontosabb, kedden leszek együtt hét hónapja Imádott Szerelmemmel! Köszönöm, hogy vagy nekem!

Egyébkén, mint írtam plörkön, az ember csak úgy élhet (közel) tökéletes életet, ha bevállalja önmagát. Bevállalja azt, ami ő és úgy él, abban hisz, az köti le, amiben ő önmagt találja meg, ami segít megvalósítania önmagát. Engem sem érdekel már, hogy mások furán néznek rám. Elkezdtem egy kicsit spirutálisabban megélni az életem. Bár ilyen irányú élményeimről igazán senkivel sem beszélek, legalábbis arról amiről nem lehet... , mégis sokan (főleg a hülye osztálytársaim... - nem mind az... - ) képtelenek felnőttként viselkedni. Ez nem azt jelenti, hogy mert másképp látják a dolgokat, nekem jogom van hülyézni őket, a lényeg, hogy nekik sincs joguk! ahogy ezt én sem teszem. Az, hogy a mala miatt és újabban a vegetarianizmus miatt "zaklatnak", leginkább gyerekes viselkedés, így hidegen hagy, azt mondanak amit akarnak, végülis. Szóval jó lenne, ha nem rajtam lovagolnának folyton, ahelyett, hogy némi önkritikát gyakorolnának néha. Nem ártana néha normálisan viselkedni és kommunikálni a másikkal, nem csak akkor, ha szükségünk van a másikra, hanem általában is. Tudom ezt most visszahallom majd megint... Pont érdekel... Csak azt bizonyítják, hogy igazam volt.