csütörtök, április 30, 2009

Hát igen...


Igen, az utóbbi hetek igen csak pörögtek. Kicsit szétestem. Nem értem önmagam. Csináltam pár hülyeséget... De ez már kevésbé "poén", mint azelőtt, az a jónéhány hülyülés a haverokkal. Ez az én formám... Örülök hogy mégis minden elsimult és hogy kaptam egy újabb esélyt. Nem akarom elrontani... 

Ezen kívül a suli is javulást mutat. Ez is sokat jelent. Főleg félév után, váá, ami szar volt. Magamhoz képest is. És javulok, javulgatok inkább, de az is valami.
Vissza az elejére... Így most túl vagyunk az első hullámvölgyön. És még tart, ez sokat jelent nekem. Nem kéne elcsesznem... Nagyon nem. Többet jelent Ő nekem, akárkinél, sőt mindenkinél és mindennél. Szeretném ha ez így is maradna.
Holnap ballagás már reggel díszítünk... Mintha ma nem azt csináltuk volna, na mindegy. Osztályfőnök szervezőkészségének hiányáról pedig órákat lehetne beszélni. Már a ballagás kapcsán is. De az osztálykirádulást is későn kezdte és ötlete sem volt... Szóval erről ennyit. Nem tudja épp mi történik a suliben így mi sem... Bár van pár DÖK-tag az osztályban, ami segít ezen. Előző ofőm sokkal jobban szerettem. Nagyobb arc volt és jobb szervező. És most "babázik".
A mai nap nagyon off voltam. De suli után tényleg jólesett a haverokkal lógni.
Holnap ballagás. Pár haver itthagy, jövőre pedig - ha minden jól megy - én, illetve mi, is ballagunk és akkor mások díszítenek nekünk. Szerintem mára ennyi. Búcsúzom mindenkitől aki olvassa, olvasta blogom. Sziasztok.