hétfő, május 04, 2009

már 17 napja és más egyéb :D


Ez a nap is... Mondjuk érdekesnek. Bár még nincs vége, XD de akkor is. A tegnap pedig lehetett volna jobb is... Erről ennyit. Pont jókor kell engem megtalálni. Én pedig megcsinálom amire kérnek, mert jó kisfiú vagyok... Többnyire. És elhanyagolom szegény gitárom. Még neve sincs. Bár ez eddig nem jutott eszembe. Majd elkeresztelem. Minkettőt. Gyakorolni kéne, sokkal többet gyakorolni. Két hét és próba... Végre. Majd ma játszom valami szépet.
A délelőtt érdekes. Ma nincs suli, érettségi szünet, hát persze hogy fél hatkor felébredek... Aztán kilencig unatkoztam. Mojszejev, a macska, rövidebb nevén Mojszi pedig az ölembe vackolta magát és úgy aludt... A kis véreb XP
Aztán elértem a buszt szépen. Előtte a kocsmában megvettem az uccsó doboz cigit... Az is piros LD, de a semminél jobb... Bár igazából inkább semmilyet se kéne vennem. Tudom, sokaknak - és többek közt magamnak is - megígértem, hogy leszokom.
Aztán elmentünk szerelmemmel "shoppingolni". Egy hely volt, ahol nem néztek minket hülyének, hogy rózsaszín webcamot szeretnénk... De ott sem kaptunk.
Se webcam, se szandál. Viszon vett cuki macsekos fülbevalót.
Tizenegyedike után csináltat nyelvpirszinget. Izgi lesz... Nekem meg át kéne lövetnem a jobb fülem is. Majd. Egyszer.
A busz imét tartalmas beszélgetéseknek adott helyet.
Elfelejtettem amit vennem kellett volna. Azt nem hogy mit, csak megvenni. Nah szép. Holnap úgyis megyek a városba... Kis ivászat lesz, meg szerepjáték, vagy mi... Jah és már 17 napja együtt vagyunk, ami így tudatában pár dolognak tényleg nagy szó. Szóval ennyi. Érzékeny búcsút veszek mindenkitől. Pás! Sziasztok!